Hyvät asiakkaat!

Olemme lomalla heinäkuun. 1.8.2022 alkaen klinikka on avoinna normaalisti.

Terveisin Martina ja Minna

Ajanvaraukset arkisin
p. 050 537 7700, mieluiten klo 9–10
Pahoittelemme että emme aina ehdi vastaamaan ensimmäiseen soittoosi, voi olla potilastyö meneillään, mutta yritäthän soittaa uudestaan tai voit laita tekstiviestin, niin soitamme sinulle, kun vapaudumme toimenpiteestä.

Vastaanotto avoinna
maanantai–perjantai klo 10–17

TIEDOTE 26.3.2020

Klinikan toiminta jatkuu normaalisti koronavirusepidemian aikana. Varatut ajat hoidetaan normaalista ja uusia aikoja voi varata. Huomioithan kuitenki:

– Coronaviruksen vuoksi olemme rajoittaneet toimintamme siten, että vastaanotolla asioisisi aina vain yksi asiakas kerrallaan. 1 saataja/lemmiki.

– Älä tule vastaanotolle jos sinulla on flunssan oireita. Travittaessa pyydä toista henkilöä tuomaan lemmikki vastaanotolle.

– Vara aika eläinlääkäriin etukäteen, ilman ajanvarausta ei vastaanotolle saa tulla.

– Jatkolääkityksen määrätään puhelinreseptinä aptreekkiin. Klinikalta saa lääkkeet mukaan ainoastaan käynnin yhteydessä.

– Odota vastaanottoaikasi tarvittaessa ulkona tai autossa , jotta vastaanotilaan ei tule ruuhkaa.

– Vastaanotolla ei kätellä.

– Kun saavut vastaanotolle, desinfioi kätesi.Pyydä henkilökuntaa näyttämään missä voit pestä kätesi vedellä ja saipualla.

– Pidä muihin ihmisiin suositelttava etäisyys ( vähintään 1 metri).

– Noudata eläinlääkärin toimintaohjeita ja kerro jo puhelimessa, jos esim. lähipiirissäsi on koronavirustartunta tai sen epäily.

Jos emme vasta puhelimeen, laitathan tekstiviestin tai sähköpostia.

Kiitoksia!

Joustavaa palvelua lemmikkiystävällisissä tiloissa

Tarjoamme pieneläinten perusterveydenhoitoon sekä sairauksien diagnostiikkaan ja hoitoon kuuluvia palveluita. Käytössämme on laboratorio ja röntgenlaitteisto. Palveluihimme kuuluvat muun muassa sisätaudit, pehmytosakirurgia, hammashoito, ultraäänitutkimukset, allergiatestit sekä keinosiemennys. Meiltä löytyvät myös Royal Canin erikoisruoat lemmikillesi, ja voimme tarvittaessa tilata myös muiden valmistajien tuotteita.

Palvelemme lemmikkiystävällisessä, viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Koska asiakkaiden ja lemmikkien tarpeet ovat vaihtelevia, pyrimme palvelemaan joustavasti – Tervetuloa!